Aangenaam

portretfoto Roel BeerMijn naam is Roel Beer en ben al ruim 38 jaar werkzaam in de autobranche. Op dit moment als adviseur en bemiddelaar.
Door mijn ervaring op het gebied van sales, aftersales en autotechniek, kan ik u uitstekend van dienst zijn bij het zoeken naar een personenauto of bedrijfswagen.

Nadat ik ruim 10 jaar heb gewerkt bij een dealerbedrijf, kreeg ik 1989 de kans om een eigen dealerschap van MG en Rover te runnen. Eerst in Oss en later ook in Nijmegen. Met veel passie en plezier heb ik auto’s verkocht, onderhouden en gerepareerd. In 2005 heeft de fabrikant de deuren gesloten en een jaar later ben ik met het dealerschap gestopt.

Na enige tijd is het idee ontstaan om mijn ervaring en expertise te gebruiken om particulieren en bedrijven te adviseren bij het aanschaffen van, met name, jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Het gaat dan om voertuigen uit heel Europa, maar dat kunnen natuurlijk ook voertuigen uit Nederland zijn.