Auto bemiddeling

Op zoek naar een andere auto?

Vanwege mijn jarenlange ervaring in de autobranche heb ik veel expertise en weet ik waar je op moet letten bij de aanschaf van een auto. Natuurlijk is het een heel persoonlijke kwestie, maar daar houd ik rekening mee. Ik stem mijn advies af op jouw wensen en eisen.

Werkwijze RBA Cars

Een persoonlijk gesprek is altijd het begin. In dit gesprek bespreken we de werkwijze en maken we helder wat wensen, verwachtingen of zelfs eisen zijn.

Vervolgens onderzoek ik of de ideeën haalbaar zijn. Ik maak vergelijkingen tussen te koop staande voertuigen, zowel uit Nederland als ook uit het buitenland. Mijn bevindingen laat ik je weten. Aan de hand van deze bevindingen beslissen we samen òf en voor welk voertuig ik verder ga informeren. Onder meer schadeverleden, technische staat, onderhoudshistorie, echtheid van kilometers etc. zijn zaken welke ik controleer. Deze controle is niet vrijblijvend: de verkoper moet zijn beweringen kunnen aantonen.

Wanneer ik vind dat alles in orde is, kan het advies zijn om het voertuig te kopen. Vooraf hoor je van mij een totaalprijs inclusief alle bijkomende kosten en bemiddelingsvergoeding. Zo weet je exact wat het voertuig maximaal zal gaan kosten. Nu is het aan jouw om mij de opdracht te geven de auto aan te schaffen.

Ik ben transparant in alles wat ik doe. Er zal veel mail en/of telefonisch contact zijn. Alle beslissingen gebeuren in goed overleg.

Wanneer ik een voertuig voor je heb geregeld, lever ik deze, tenaamgesteld, bij je op locatie af. Verzekeren van het voertuig is het enige wat je nog zelf moet doen!

 

 

 

 P1020322  RBA Cars Bentley  IMG_4095